Grillad Havskatt

600g havskatt
2 citroner
1 burk creme fraíche(kokbar)
1 dl mjölk
Gräslök och dill
Salt och vitpeppar
Gör så här:
Dela fileerna i 4 bitar, pensla med
Grillolja(vitlök) mal lite vitpeppar.
Grilla hett 2-3 min på var sida, salta under grillningen.

Citronsås:
Skala citroner (bara det gula) koka skalet i vatten i ca 3 min
Finhacka skalet tillsätt fiskbuljongtärning, saften av en citron
och enliten burk creme fraíche, 2 dl mjölk lägg i gräslöken och
dill, smaka av med salt och peppar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>