MH Rocky

Hej och hallå det är Rocky här!

Nu ska jag berätta om en konstig dag. Det började med att matten gick upp ovanligt tidigt och gav mig frukost, ja ni kanske inte tycker att det är så konstigt att hon gick upp tidigt, men nu är det så att min matte brukar då inte gå upp klockan 4 på morgonen när hon har semester för att mata mig, nä jag kan vara glad om jag får frukost vid 8-tiden, då man nästan svultit ihjäl. Jo sen då så vid 5-tiden skulle vi plötsligt ut och åka bil in i den trånga buren, och som tur är har matte tagit med skynket denna gången så att jag slipper bli åksjuk. Jag somnade naturligtvis direkt i bilen klockan var ju bara lite över fem på morgonen, och mätt som jag var så slog morgontröttheten till. När jag vaknade igen var vi framme vid en skog där det fanns en stor träningsplan, Yesss…..här ska tränas, men nä…….. det var det var något som var fel här inte en kompis så långt näsan räckte, bara en massa folk och den enda fyrbeningen var jag. Efter en stund gick vi i alla fall ut och där skulle man hälsa på en massa folk, ja får väl gå förbi då men hälsa nä det har jag inte tid till nu, det står ju en tvåbening som leker med min matte med en kul trasa och den ville naturligtvis jag ha. Varför skulle matten leka och inte jag det här var kul! Sen var det ju då lite jakt ja när man ändå är igång så kan man ju ta och springa lite till och hämta den fåniga trasan men varför ska man springa efter en torr gammal trasa, nä rulla iväg en köttbulle nästa gång, så ska ni få se på jakt! Sedan traskade jag och matten iväg en bit ifrån de andra och så ställde hon sig bara där, tittande på himlen. Det var så tråkigt att klockan måste ha stått stilla,så det var lika bra att efter flera försök att hitta något att göra, lägga sig ner och vila precis då jag skulle slumra till! Nä då var det dags att röra på sig igen. Nä nu står vi still igen och vilar men va nu då det börjar låta inifrån skogen och fram kommer något som mest ser ut som en förklädd sten.
Den gick där fram och tillbaka och plötsligt tog den av sig förklädnaden och började leka med en leksak, tar med sig leksaken och gömmer sig. Det här måste kollas! Jag springer allt vad jag kan till mitten då stannar jag upp de kan leta själva tycker jag. Sedan började det hända lite kusliga grejer faktiskt, alltså rätt som, när vi promenerar där i lugn och ro så flyger det upp vad matten brukar kalla tvätt ur marken! Ja alltså matten brukar ju hänga upp tvätt ute men inte med en sådan himla fart, Att inte jag dog, och matten hon gick fram och började prata med tvätten jaa alltså hon kan bete sig lite konstigt ibland, men prata med tvätten det har hon inte gjort förut, så jag har märkt det i alla fall. Här var något skumt i görningen till slut var jag ju bara tvungen att gå fram och lukta och inte var tvätten ny tvättad inte nog med detta sedan var jag tvungen att gå förbi den flera gånger, så den fick hänga där och skämmas. Skrämmas på det viset FY! Ja så kom ju skramlet men det är jag ju van vid så det var ju inget konstigt.Men sedan FY FÖR DEN LEDE!

Rätt som det är när vi står där så kommer det två stora varelser emot oss och då var jag ju bara tvungen att tala om på ett fint sätt (grymt grymt) att nu fick det vara slut på dumheterna! Jag tog ett steg fram, vände mig till matten för att se vad hon gjorde, men hon brydde sig inte det minsta, hon var nog så rädd för utomjordingarna så att hon blev tyst, till slut stannade utomjordingarna (spökena) ja så var det avklarat. Sen händer det som inte får hända, trots att jag talat om för matten i säkert 5 minuter att hon ABSOLUT INTE FÅR GÅ FRAM TILL DESSA UTOMJORDINGAR så går hon fram och börjar dra av huvudet på den ena ( fattar ni vilket jobb jag har med matten att uppfostra henne, jag vet snart inte vad jag ska göra för att få henne att lyssna)Då var jag ju tvungen att gå fram jag också och upptäckte att det var ju helt vanliga tvåbeningar i de där fula dräkterna. Ja sen skulle vi då ut och leka igen, och när vi höll på och lekte som bäst så small det jag var ju tvungen och titta upp för att se om matten hade klarat sig ,det hade hon så vi fortsatte leken under tiden var det någon som var tvungen att skjuta flera gånger men jag bryr väl mig inte om det. Nu började vi gå mot den stora planen där allt började, ja inte visste jag att det finns så mycket konstiga saker i skogen.
Detta var en mycket märklig dag ska ni veta.

HEJ hopp från Rocky

Lämna en kommentar